Mit navn er Nikolai Norup. Jeg er uddannet hundeinstruktør og dyreadfærdsbehandler og er generelt bare vild med hunde....

Min tilgang til hunde er, at et godt forhold til dem bygger på respekt, tillid og venlighed.

Respekt for hundens personlighed og tillid til at hunden er grundliggende sød, rar og "lydig".

Jeg er meget bevidst om, at det er en tillidssag at få luftet sin hund - og jeg behandler din hund med samme kærlighed og respekt som min egen hund: Bongo, en 9 år gammel Labrador/New Foundlænder, som følger med overalt, hvor jeg færdes - også på arbejdet.

Skovhundelufteren.dk  drejer sig ikke kun om hundes livskvalitet, men i høj grad også min egen!  

Jeg er egentlig uddannet cand.mag, og har arbejdet med at digitalisere bøger. Jeg måtte erkende, at der slet ikke var dyr nok i mit liv, og at jeg blev nødt til at gøre noget ved det.

Det giver grundliggende meget mere mening og livskvalitet for mig at være hundeprofessionel. Det strider helt imod hundes mentalitet at være alene hjemme i 8-10 timer om dagen, så på det plan giver det mening for mig at bidrage til at forbedre vore firbenede venners livskvalitet, som hundelufter med fokus på sjov, snusning og socialisering.

Jeg er i januar 2015 blevet certificeret instruktør fra Dansk Dyreinstitut og i maj 2020 certificeret dyreadfærdskonsulent fra Center for Dyreterapi .

© 2020 skovhundelufteren.dk  Kirkestræde 3, Annisse, 3200 helsinge . Email: skovhundelufteren@gmail.com Tlf 31 21 82 26  CVR nr: 35328599