BURGUNDY

Vi er meget glade for Nikolai og Skovhundelufteren.dk. Fra første møde kunne vi fornemme, at Nikolai var en professionel. Han giver den virkelig alt hvad den skal have, så både og vi, og specielt vores Schæfer Burgundy, føler sig godt tilpas med samarbejdet. Nikolai lufter ikke bare Burgundy, han kommer med gode råd til træning og input til hvordan vi kan socialisere på en måde der er meget givtig. Vi har bestemt en glad - og træt - hund hver dag, hvilket lige præcis var, hvad vi var efter. Vi kan takke Nikolai for det - og for hans rolige måde at håndtere vores hund på. Samtidig er vi osse glade for pasningsordningen, som vi har gjort brug af med kort varsel. Alt i alt er vi superglade for at arbejde sammen med Nikolai.

 

MISO & LYRA

Jeg vil bare anbefale skovhundelufteren.dk til alle som elsker sine hunde, men også elsker sit arbejde.

Når jeg kommer hjem fra mit arbejde er mine hunde glade og tilfredse. Jeg ved, at de har haft en dejlig dag med en lang tur i skoven sammen med Nikolai og andre hunde. Nikolai er meget professionel over for hundene og de er bare så glade for ham. Han er også  meget god i kontakten med mig som hundeejer, han er pålidelig og fleksibel.

Jeg har tidligere taget hjem i frokostpausen for at lufte hundene, jeg følte stor stress og luftningen blev meget kort. Nu kan de være hjemme lidt om formiddagen og lidt om eftermiddagen i fred og ro. Jeg skal ikke hente eller aflevere dem - Nikolai henter dem!

For mig og mine hunde er skovhundelufteren.dk det absolut bedste alternativ!

 

LULU

Skovhundelufteren.dk er et engageret og pålideligt foretagende , som har fået vores dagligdag til at hænge meget bedre sammen. Lulu er blevet en gladere hund og kommer altid tilbage fra tur med oplevelser under poten og et stort smil. Hun får lov at være sig selv på turene og det betyder meget. Nikolai er rolig og kompetent og har ved flere lejligheder vist prima dømmekraft i forhold til Lulus adfærd, som kan være lidt speciel i kraft af at hun er en tidligere gadehund. Han har også formået at gøre hende væsentligt sikrere i indkald - det er toppen! Hun udvikler sig på turene, fra uge til uge, og det er et stort plus. Nikolai kan noget med hunde. At Nikolai også er super hyggelig at slå en sludder af med i døren - om hunde og meget andet - er en positiv sideeffekt. Vi kan på det varmeste anbefale Skovhundelufteren.dk !

 

 

Det siger kunderne om skovhundelufteren.dk

 

FELIX

Jeg er en stor og glad hund, som elsker at komme ud i skoven og løbe omkring og lege med Nikolais hund Bongo og vores "hundevenner". Jeg er vild med at komme i skoven og jeg elsker at "drille" Nikolai. Hver gang jeg ser et mudderhul - så er det bare afsted og ned og få et bad. Vi har det rigtig sjovt på vores ture - vi sidder på træstammer og løber efter pinde og hygger os. Tak til Bongo og Nikolai for nogle super oplevelser.

 

 

CHILLIE

Jeg hedder Chillie og er knapt 2 år gammel. Jeg er blevet luftet af Nikolai lige siden han startede og det er 100% luksus hver gang. Jeg har været mange forskellige steder og jeg nyder samværet med de andre hunde. Når jeg kommer hjem er jeg helt "død" og sover som en sten resten af dagen.

Jeg har også overnattet hos Nikolai, så kan mine forældre roligt tage afsted på ferie, da de ved jeg har det godt.

Jeg er rigtig glad for Nikolai, for når jeg ser ham, betyder det fest og ballade!

© 2020 skovhundelufteren.dk  Kirkestræde 3, Annisse, 3200 helsinge . Email: skovhundelufteren@gmail.com Tlf 31 21 82 26  CVR nr: 35328599

Miso i løb med pind